Hvad synes de unge om at bo her?


Læs her, hvad én af vores unge beboere synes om at bo på Maglesøhus

"Som altid synes jeg at I er fantastiske og utroligt profesionelle og yderst gode, kompetente osv til at sørge for de unge i jeres varetægt.


Tak for det!"


Mor til anbragt ung på Maglesøhus

"Det er helt tydeligt at fornemme, at han bare er blomstret helt vildt op. Samtidig kan jeg mærke at han trækker sig mere og mere fra mig, hvilket jo er dejligt.

 

Jeg har lidt en fornemmelse af at han tænker: Jeg har det godt her, så hvorfor kommer du rendende.”


Morten, ekstern støtteperson til anbragt ung på Maglesøhus

Hvorfor vælge Maglesøhus?


1. Specialiseret omsorg:


Hos Maglesøhus er vores primære fokus sårbare børn og unge. Vi har ekspertise i at tilbyde en tryg og støttende anbringelse til børn og unge med særlige behov.


2. Individuel tilgang:


Vi tilpasser vores indsats til den enkelte unges behov. Vores dedikerede personale arbejder tæt sammen med de unge for at sikre, at de får den rette støtte og vejledning.


3. Sikre omgivelser:


Maglesøhus tilbyder et sikkert, trygt og harmonisk miljø, hvor de unge kan trives og udvikle sig. Vi har fokus på at skabe en struktureret hverdag med klare regler og rutiner.Når det kommer til at vælge en anbringelse for sårbare børn og unge, er der flere grunde til at vælge Maglesøhus. Vi har fokus på at skabe trygge og hjemlige omgivelser, hvor de unge kan føle sig velkommen og udvikle sig hen imod at blive mere selvhjulpen. Vores dedikerede personale er uddannet til at håndtere forskellige udfordringer og bidrager til udviklingen af de unge. Vi fokuserer på at hjælpe de unge med deres personlige og sociale udvikling gennem  forskellige aktiviteter og miljøterapeutisk støtte.