Afdelinger

Brochure


Hent vores brochure her og læs mere om Maglesøhus og vores tilbud.

"Som altid synes jeg at I er fantastiske og utroligt profesionelle og yderst gode, kompetente osv til at sørge for de unge i jeres varetægt.


Tak for det!"


Mor til anbragt ung på Maglesøhus

"Det er helt tydeligt at fornemme, at han bare er blomstret helt vildt op. Samtidig kan jeg mærke at han trækker sig mere og mere fra mig, hvilket jo er dejligt.

 

Jeg har lidt en fornemmelse af at han tænker: Jeg har det godt her, så hvorfor kommer du rendende.”


Morten, ekstern støtteperson til anbragt ung på Maglesøhus

Afdelinger


Maglesøhus består af tre separate afdelinger:I Villa Alba er der plads til syv unge i alderen 16-26 år, mens der i afdelingen Villa Bella er plads til otte børn og unge i alderen 10-18 år, og i Villa Cornelia er plads til fire unge i alderen 17-26 år. Fælles for de tre afdelinger er, at de unge ofte har diagnoser som ADHD, Autisme/Aspergers, angst, personlighedsforstyrrelse eller tilknytningsforstyrrelse.


Maglesøhus er godkendt efter Servicelovens § 66, stk. 1, nr. 5, § 107 samt efterværn. På Villa Alba og Villa Cornelia er pladserne fleksible, hvilket betyder at vi i alt har syv pladser til § 66, stk. 1, nr. 5 og/eller § 107 i Villa Alba og fire pladser i Villa Cornelia.


Vi tilbyder intensiv behandling i et lille struktureret, trygt og anerkendende miljø med psykiatrisk konsulent. Vi arbejder ressourcefokuseret med miljøterapeutiske og narrative metoder og lægger vægt på forældresamarbejde og inddragelse af den unge som aktiv medskaber af egen udvikling. Vi samarbejder tæt med vores to dagbehandlingsskoler, Ulstrupskolen og Hjembækskolen.


Hver uge udarbejdes der af vores "husalf" en menuplan på baggrund af de unges ønsker - Kosten sammensættes efter "sundhedsstyrelsens anbefalinger", det betyder bl.a. at der er: grønt til maden - mejeriprodukter med lavt fedtindhold - gerne økologiske produkter - kun sukkerholdige drikke ved særlige lejligheder - fiberholdige produkter - mængdehåndtering - begrænsning af usunde kulhydrater - altid frisk frugt. De unge deltager i madlavningen, borddækning og oprydningen alt efter evne.


unsplash