Villa Cornelia

Indkøb, biograf, caféliv og sport

Villa Cornelia ligger centralt i Holbæk, tæt på uddannelsesinstitutioner, indkøbsmuligheder, biograf, caféliv, sportsaktiviteter mm. og kun ca. 60 km fra København. Villa Cornelia er målrettet unge, der næsten er klar til at bo for sig selv men samtidig har brug for lidt støtte endnu. Villa Cornelia indeholder to rummelige værelser på hver etage til de unge, samt køkken, badeværelse og stue. Til huset er der en mindre, hyggelig gårdhave hvor der kan grilles, hygges, slappes af mm.

Hello world

Lær Villa Cornelia bedre at kende her.

Hyggelig gårdhave

Villa Cornelia ligger under 10 min. gang fra stationen med mulighed for at komme hurtigt til København, Slagelse, Roskilde mm. Villa Cornelia har fibernet med wifi. På Villa Cornelia er pladserne fleksible, hvilket betyder at vi i alt har fire pladser til § 66, stk. 1, nr. 5 og/eller § 107.


Villa Cornelia er for unge i alderen 17-26 år med psykosociale og/eller psykiatriske problemstillinger, men som nu er nået så langt i livet, at de er klar til at flytte for sig selv, men med begrænset støtte.

Vores unge har ofte diagnoser såsom personlighedsforstyrrelse, tilknytningsforstyrrelse, angst, ADHD, Autisme /Aspergers syndrom og komorbiditet. Vi modtager ikke unge med omfattende spiseforstyrrelse, voldsom udadreagerende adfærd og/eller alkohol eller stofmisbrug.

Ophold på Villa Cornelia

De unge der bor i Villa Cornelia vil have mulighed for at danne selvstændige relationer til andre unge, ligesom der i huset vil være fokus på at ”bo sammen” med andre unge, deri daglige opgaver og husaftaler lavet med udgangspunkt i de unges ønsker og behov.


Der vil være fokus på social færdighedstræning (SFT) og Almindelig Daglig Livsførelse (ADL).

Resultatet af indsatsen er, at de unge oplever en så selvstændig tilværelse som muligt.

Der vil med støtte fra personalet blive skabt rammer om madlavning, sund kost og fællesspisning, omfanget aftales med de unge. De unge vil blive støttet i at opretholde en fornuftig sund livsstil, med fokus både på den indre og ydre trivsel.


På Maglesøhus har vi dygtige og kompetente medarbejdere. Der er bl.a. pædagoger, social- & sundhedsassistenter, psykiatriske sygeplejersker, en aut. psykolog og en psykiater tilknyttet.

unsplash