Villa Alba

Hyggeligt, lyst og rummeligt hjem.

Villaen er en hyggelig, ældre hvid patriciervilla på ca. 250 kvm med sortglaseret tegltag med plads til i alt syv unge i alderen 16-26 år. Navnet Villa Alba kommer af latinsk og betyder "det hvide hus".

Villa Alba indeholder en hyggelig og rummelig entré, syv hyggelige værelser til de unge, en hyggelig fælles TV-stue, et stort, lyst og hyggeligt spisekøkken mm. Køkkenet er indrettet med to komfurer og god bordplads, så flere unge ad gangen kan deltage i madlavningen.

Hello world

Lær Villa Alba bedre at kende her.

Have med frugttræer

Villa Alba ligger centralt i Tølløse tæt på Holbæk, og kun ca. 60 km fra København.


Huset er omkranset af en gammel, hyggelig have med frugtræer, et stort japansk kirsebærtræ og et hyggeligt lysthus, hvor man eks. kan nyde en kop the. Derudover er der flere skønne terrasser.


Villa Alba ligger kun 3-4 min. gang fra stationen med mulighed for at komme hurtigt til København, Holbæk, Slagelse og Roskilde. Der er samtidig flere indkøbsmuligheder tæt på, og de unge er også tæt på idrætsfaciliteter, biograf mm. Villa Alba har fibernet med wifi.


På Villa Alba er pladserne fleksible, hvilket betyder at vi i alt har syv pladser til § 66, stk. 1, nr. 5 og/eller § 107.

Midlertidigt botilbud 

På Maglesøhus tilbyder vi i vores afdeling Villa Alba også midlertidigt botilbud efter Servicelovens § 107 til unge der er fyldt 18 år.

Målsætningen med et midlertidigt botilbud er at få en afklaring af fremtidig boform og støtteforanstaltninger og eventuelle beskæftigelsesmuligheder, eks. uddannelse eller job. Samtidig er målsætningen at give de unge mulighed for a leve under faste og stabile forhold, udvikle sig, skaffe sig færdigheder, uddanne sig, gøre nytte og få betydning i et fællesskab med andre borgere.

Ophold på Villa Alba

Maglesøhus har som mål at udvikle en ramme for en særdeles skrøbelig gruppe unge med psykosociale og/eller psykiatriske problemstillinger, hvor struktur, stabilitet og forudsigelighed er fundamentet. På sigt ønsker vi at give de unge mulighed for at kunne overskue og handle ud fra egen livssituation. Vi arbejder ud fra en miljøterapeutisk kontekst, hvor vi søger at hjælpe den enkelte unge med at udnytte egne ressourcer bedst muligt. Hver ung har sin egen kontaktperson, som er ansvarlig for at informere forældre og kommune om den unges udvikling og trivsel i hverdagen.

Vi hjælper til med skolegang og fritidstilbud. Vores unge har adgang til Holbæk Ungdomsskole, fitnesscenter, sportsaktiviteter, ridning og mange andre tilbud. Vores dagligdag er tilrettelagt således, at de unge har faste mad-, vaske- og rengøringsdage. Vi har planlagte ferie- og weekendture.

Vi laver weekendplaner, så man ikke mister kontakten til netværket derhjemme.


På Maglesøhus har vi dygtige og kompetente medarbejdere. Der er bl.a. pædagoger, social- & sundhedsassistenter, psykiatriske sygeplejersker, en aut. psykolog og en psykiater tilknyttet.

unsplash