Hvad synes de unge om at bo her?


Læs her, hvad én af vores unge beboere synes om at bo på Maglesøhus

"Som altid synes jeg at I er fantastiske og utroligt profesionelle og yderst gode, kompetente osv til at sørge for de unge i jeres varetægt.


Tak for det!"


Mor til anbragt ung på Maglesøhus

"Det er helt tydeligt at fornemme, at han bare er blomstret helt vildt op. Samtidig kan jeg mærke at han trækker sig mere og mere fra mig, hvilket jo er dejligt.

 

Jeg har lidt en fornemmelse af at han tænker: Jeg har det godt her, så hvorfor kommer du rendende.”


Morten, ekstern støtteperson til anbragt ung på Maglesøhus

Sådan er det at bo på Maglesøhus


Hjemlige og trygge rammer


Hos Maglesøhus gør vi meget ud af, at det skal være hyggeligt, trygt og hjemligt at bo her. Vi er et opholds- og behandlingssted, men først og fremmest er Maglesøhus børnenes og de unges hjem. Det er her de bor og her de tilbringer meget af deres tid. Derfor ligger det os meget på sinde, at de ydre og indre rammer i høj grad afspejler at det er et hjem. Der er bl.a. hyggelige fællesarealer, gode og rummelige udendørsarealer, og hvert barn/ung har sit eget private værelse.


Se vores tre afdelinger her: Villa Bella, Villa Cornelia og Villa Alba.


Vi har også en madmor ansat, som udover madindkøb bl.a. også sørger for hygge i husene eksempelvis med friske blomster mm.


Hver uge udarbejder vores madmor en menuplan på baggrund af de unges ønsker - Kosten sammensættes efter "sundhedsstyrelsens anbefalinger", det betyder bl.a. at der er : - grønt til maden - mejeriprodukter med lavt fedtindhold - gerne økologiske produkter - kun sødede drikke ved særlig lejligheder - fiberholdige produkter - mængdehåndtering - begrænsning af usunde kulhydrater - altid frisk frugt. De unge deltager i madlavningen, borddækning og oprydningen alt efter evne.Aktiviteter


Mens vores børn og unge bor her, har de mulighed for at gå til diverse sportsinteresser, motions/fitnesscenter, ungdomsskole, ungdomsklub, musikundervisning mv. Ligeledes arrangeres der ture til biografer, caféer, restauranter, bowlingcenter, strand, shoppingture, zoologiske have og andre forlystelser og seværdigheder mm. Turene arrangeres selvfølgelig altid med hensyntagen til aldersgruppen, således at eks. biografture for de yngste ligger i dagtimerne.


Derudover tager vi på sommer- og/eller efterårsferie enten i Danmark eller i udlandet, bl.a. har vi været i Spanien på sommerferie. Også her vil ferierne blive tilrettelagt så der er noget for alle aldersgrupper.


Desuden er der sensommerfest, og ud over dette afholdes der også julefrokost og påskefrokost.


Internet


Alle afdelinger har højhastighedsfibernet via wifi.