Villa Bella

Brochure


Hent vores brochure her, og læs mere om Maglesøhus og vores tilbud.

Villa BellaVilla Bella ligger i Holbæk ikke langt fra centrum af byen, men samtidig også tæt på naturskønne områder med skov, vand og strand og kun ca. 60 km fra København. Navnet Villa Bella er latinsk/italiensk og betyder det flotte/smukke hus.


Villaen er en hyggelig, ældre hvid patriciervilla fra 1930 som er blevet renoveret og udbygget i nyere tid, så den i alt rummer ca. 250 kvm. I Villa Bella er der plads til i alt otte børn og unge (§ 66, stk. 1, nr. 5) i alderen 10-18 år. Huset er indrettet i hyggelige, lyse og trygge rammer med fokus på at det skal være et hjem for børnene og de unge. Indretningen af huset gør, at der aldrig er langt til en voksen for de yngste beboere.


Villa Bella indeholder bl.a. en hyggelig entré, et rummeligt og hyggeligt køkkenalrum, hvor alle kan spise sammen, otte skønne og lyse værelser, en rummelig fælles TV-stue mm. I den rummelige, hyggelige stue er der også mulighed for at spille eks. PlayStation på det store TV, og på gulvet er der også god plads for de yngste til eks. at lege med Lego, biler, dukker eller andet. I Villa Bella er der højhastighedsfibernet med wifi i hele huset, så der også er underholdningsmuligheder for de ældre beboere i huset.


Huset ligger på en over 1100 kvm stor grund med gamle frugttræer og muligheder for leg og hygge. Derudover er der en stor terrasse med masser af plads til hygge, grillning mm.


Villa Bella er tæt på offentlig transport, masser af indkøbsmuligheder, biograf, flere forskellige fritidsaktiviteter, uddannelsesmuligheder mm.Målgruppe


Villa Bella er for børn og unge i alderen 10-18 år med psykosociale og/eller psykiatriske problemstillinger, som har brug for professionel behandling.


Vores børn og unge har ofte diagnoser såsom personlighedsforstyrrelse, tilknytningsforstyrrelse, angst, ADHD, Autisme /Aspergers syndrom og komorbiditet. Vi modtager ikke børn og unge med omfattende spiseforstyrrelse, voldsom udadreagerende adfærd og/eller alkohol eller stofmisbrug.Ophold på Villa Bella


Maglesøhus har som mål at udvikle en ramme for en særdeles skrøbelig gruppe unge med psykosociale og/eller psykiatriske problemstillinger, hvor struktur, stabilitet og forudsigelighed er fundamentet. På sigt ønsker vi at give de unge mulighed for at kunne overskue og handle ud fra egen livssituation. Vi arbejder ud fra en miljøterapeutisk kontekst, hvor vi søger at hjælpe den enkelte unge med at udnytte egne ressourcer bedst muligt. Hver ung har sin egen kontaktperson, som er ansvarlig for at informere forældre og kommune om den unges udvikling og trivsel i hverdagen.


Vi hjælper til med skolegang og fritidstilbud. Vores unge har adgang til Holbæk Ungdomsskole, fitnesscenter, sportsaktiviteter, ridning og mange andre tilbud. Vores dagligdag er tilrettelagt således, at de unge har faste mad-, vaske- og rengøringsdage. Vi har planlagte ferie- og weekendture.

Vi laver weekendplaner, så man ikke mister kontakten til netværket derhjemme.


På Maglesøhus har vi dygtige og kompetente medarbejdere. Der er bl.a. pædagoger, social- & sundhedsassistenter, psykiatriske sygeplejersker, en aut. psykolog og en psykiater tilknyttet.


Læs mere om, hvordan det er at bo på Maglesøhus her.


unsplash